AskPharma

AskvitΗ φόρμουλα AskVit με βιταμίνη C, D3 και ψευδάργυρο Zn είναι ένα Συμπλήρωμα Διατροφής 3 σε 1 και αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό 3 μικροθρεπτικών συστατικών που στοχεύουν στην διατροφική υποστήριξη του οργανισμού με τις πλέον κατάλληλες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, για την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Το  AskVit C+D3+Zn παρασκευάζεται στην Ελλάδα σύμφωνα με πρότυπες διαδικασίες, είναι γνωστοποιημένο στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων με αριθμό γνωστοποίησης 9264/31-1-2022, αποτελείται από πιστοποιημένες και ελεγμένες πρώτες ύλες και είναι απαλλαγμένο από συντηρητικά, χρωστικές, γλουτένη και λακτόζη. Το AskVit C+D3+Zn μπορεί να καταναλωθεί και από διαβητικούς.


AskPharma

Συστατικά

Με βιταμίνες C, D3 και Ψευδάργυρο που συμβάλλουν
στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος


ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Η βιταμίνη C είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη που βοηθά τον οργανισμό να απορροφήσει τον σίδηρο και λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό. Συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των δοντιών, των ούλων, των χόνδρων και του δέρματος.

  • Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε περισσότερα

Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, μειώνει την κόπωση και την κούραση και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Συμβάλλει επίσης στην αναγέννηση της ανηγμένης μορφής της βιταμίνης Ε, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση. Το τελευταίο ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με ημερήσια πρόσληψη 200 mg επιπλέον της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης βιταμίνης C. Η βιταμίνη C προσλαμβάνεται από τα τρόφιμα, αλλά δεν αποθηκεύεται στον οργανισμό. Οι ημερήσιες συνιστώμενες ποσότητες πρόσληψης αυξάνονται ελαφρώς σε αθλητές, καπνιστές και εγκύους.ΒΙΤΑΜΙΝΗ D

Η βιταμίνη D είναι μία λιποδιαλυτή βιταμίνη που βοηθά τον οργανισμό να απορροφήσει και να χρησιμοποιήσει το ασβέστιο και το φώσφορο, καθώς και να διατηρήσει φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα. Επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των οστών, των μυών και των δοντιών.

  • Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε περισσότερα

Η βιταμίνη D συμβάλλει  στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και παίζει ρόλο στην διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης. Η βιταμίνη D παράγεται είτε από την κατανάλωση ορισμένων λιπαρών τροφών είτε φυσικά από τον οργανισμό όταν η υπεριώδης ηλιακή ακτινοβολία έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Στην Ελλάδα παρατηρείται έλλειψη βιταμίνης D, διότι η κύρια πηγή λίπους για το μαγείρεμα είναι το ελαιόλαδο και διότι το γεωγραφικό πλάτος  στις Μεσογειακές χώρες σε συνδυασμό με το σκούρο δέρμα δεν επιτρέπουν την επαρκή σύνθεσή της από την υπεριώδη ακτινοβολία τους χειμερινούς μήνες. Η χοληκαλσιφερόλη-D3 αποτελεί μία μορφή βιταμίνης D, η οποία προσλαμβάνεται από τον οργανισμό, όταν λαμβάνεται από το στόμα.ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ ZN

Ο ψευδάργυρος Zn είναι απαραίτητο ιχνοστοιχείο, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική σύνθεση του DNA και των πρωτεϊνών, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και παίζει ρόλο στην κυτταρική διαίρεση.

  • Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε περισσότερα

Ο ψευδάργυρος επίσης συμβάλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των οξέων και των βάσεων, στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, λιπαρά οξέα) και στο φυσιολογικό μεταβολισμό της βιταμίνης Α. O ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των μαλλιών, των νυχιών, του δέρματος, της όρασης και στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Τέλος, συμβάλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή.


Προειδοποιήσεις


  • Προειδοποιήσεις
Προειδοποιήσεις

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Όλοι οι προαναφερόμενοι ισχυρισμοί υγείας για τα επιμέρους συστατικά του AskVit διατυπώνονται στον κατάλογο επιτρεπόμενων ισχυρισμών υγείας του παραρτήματος του κανονισμού της (ΕΕ) αριθ. 432/2012 της Επιτροπής της 16ης Μαΐου 2012.

Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ: 9264/31-1-22. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

AskPharma

Σκοπός μας είναι η περίθαλψη με επίκεντρο τον ασθενή και οι υγιέστερες ζωές για όλους. Όραμά μας η φυσική υγειονομική περίθαλψη προσβάσιμη σε όλους.

Copyright - AskPharma - 2021. All rights reserved. Developed by Webed.gr