2018

Οριστικοποιείται η συμφωνία αντιπροσώπευσης με την εταιρεία Biologische Heilmittel Heel GmbH. Άδεια Κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ για τα προϊόντα Traumeel S® δισκίο, Traumeel S® αλοιφή, Neurexan® δισκίο.

2018

2019

Άδειας Κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ για τα προϊόντα Engystol® δισκίο, Memoreel® δισκίο. Κυκλοφορία των πρώτων φαρμάκων της εταιρείας Biologische Heilmittel Heel GmbH στην Ελλάδα.

2019

2020

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001 : 2015 Εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων, διαγνωστικά τεστ, αναλώσιμο υγειονομικό υλικό. Συνεργασία με την εταιρεία RapiGEN INC. για την διανομή στην Ελλάδα ταχέων διαγνωστικών τεστ αντιγόνου για την διάγνωση της νόσου COVID-19. Συνεργασία με την εταιρεία FMS EL για την διανομή χειρουργικών μασκών προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι της νόσου COVID-19. Χορήγηση Άδειας Κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ για τα προϊόντα Zeel ®δισκίο, Zeel® κρέμα.

2020

2021

Συνεργασία με την εταιρία Unilog SA, για την διανομή προϊόντων μας. Συνεργασία με την εταιρία Nutrin GmbH για την παραγωγή του ιατροτεχνολογικού προϊόντος μας PHARYNX. Κυκλοφορία του PHARYNX στην ελληνική αγορά. Κυκλοφορία των Προϊόντων της Heel Zeel σε μορφή κρέμας & δισκίων από την AskPharma στην ελληνική αγορά.

2021

2022

«ISO 9001:2015 “Εμπορία και Διανομή Φαρμακευτικών Προϊόντων και Συμπληρωμάτων Διατροφής”. Η εταιρεία διευρύνει το φάσμα των προϊόντων και προχωρά σε κυκλοφορία 2 Συμπληρωμάτων Διατροφής: AskVit για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και Saw Palmetto για την διατροφική υποστήριξη του προστάτη»

2022

AskPharma

Σκοπός μας είναι η περίθαλψη με επίκεντρο τον ασθενή και οι υγιέστερες ζωές για όλους. Όραμά μας η φυσική υγειονομική περίθαλψη προσβάσιμη σε όλους.

Copyright - AskPharma - 2021. All rights reserved. Developed by Webed.gr