AskPharma

Hangie



Το Hangie της AskPharma είναι ένα Συμπλήρωμα Διατροφής σε μορφή κάψουλας που περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών φυτικής προέλευσης με διατροφικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν τον οργανισμό κατά το στάδιο του hangover. Συνιστάται η λήψη μίας μόνο κάψουλας πριν την κατανάλωση οινοπνεύματος.


Προειδοποιήσεις


  • Προειδοποιήσεις
Προειδοποιήσεις

Το προϊόν δεν αποτρέπει την μέθη και δεν ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση ή την πρόληψη των επιπτώσεων υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος. Παρακαλείσθε να μην οδηγείτε όταν έχετε καταναλώσει αλκοόλ . Εάν έχετε υποψία πως εμφανίζετε εξάρτηση από το αλκοόλ, συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ : 32158/28-03-2022. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.
ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ : 210 7793777

AskPharma

Σκοπός μας είναι η περίθαλψη με επίκεντρο τον ασθενή και οι υγιέστερες ζωές για όλους. Όραμά μας η φυσική υγειονομική περίθαλψη προσβάσιμη σε όλους.

Copyright - AskPharma - 2021. All rights reserved. Developed by Webed.gr