Πώς θα αντιμετωπίσουμε με φυσικό τρόπο τα συμπτώματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητά μας;

Φεβρουάριος 2021
askpharma-post-1.jpg

Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν απολαμβάνουμε τη ρουτίνα που ο καθένας από εμάς έχει διαμορφώσει, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορούν να γίνει ιδιαίτερα φορτικοί ανά περιόδους και να έχουν τις ανάλογες επιπτώσεις στην υγεία μας. Ακριβώς για αυτό, είναι απαραίτητο να ακολουθούμε έναν ωφέλιμο τρόπο ζωής ο οποίος θα «θωρακίζει» και θα ενισχύει τις λειτουργίες του οργανισμού με κάθε τρόπο, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις υποχρεώσεις που έχουμε να φέρουμε εις πέρας.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε, λοιπόν, πως ακόμη και ένα «αθώο» σύμπτωμα ή μία μικρή ενόχληση την οποία παραβλέπουμε, μπορεί σε βάθος χρόνου να εξελιχθεί σε ένα μελλοντικό «εμπόδιο», το οποίο όχι μόνο θα παρεμποδίζει την προσπάθειά μας να παραμείνουμε συνεπείς στο πρόγραμμά μας, αλλά θα επιβαρύνει σημαντικά και την ποιότητα ζωής μας.

Ένας ανεπαίσθητος πόνος από κάποιον «αόρατο» εσωτερικό μικροτραυματισμό, οι διαταραχές στον ύπνο που δεν μας επιτρέπουν να ξεκουραστούμε επαρκώς κατά τη διάρκεια της νύχτας, η σταδιακή εξασθένηση της μνήμης λόγω ηλικίας ή ένα επίμονο κρυολόγημα που επανεμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, είναι μόνο μερικά από τα «σημάδια» που οφείλουμε να λάβουμε έγκαιρα υπόψιν, αναζητώντας τους φυσικούς τρόπους με τους οποίους θα τα αντιμετωπίσουμε.

Δίνουμε μεγαλύτερη ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα

Την παρούσα περίοδο που στην ατμόσφαιρα καραδοκούν αναρίθμητοι… αόρατοι «εισβολείς» οι οποίοι απειλούν να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας, είναι απαραίτητο να δώσουμε μεγαλύτερη ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να μπορέσει να προφυλαχθεί ή να αναρρώσει άμεσα από τα συμπτώματα ενός κοινού κρυολογήματος. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επενδύσουμε σε ένα φυτικό φάρμακό με ισχυρή ανοσοδιεγερτική και αντιική δράση, όπως είναι το Engystyol, το οποίο ενδείκνυται για παιδιά άνω των 6 ετών, υποστηρίζει τους μη ειδικούς μηχανισμούς της άμυνας του οργανισμού, μας ανακουφίζει από τον πυρετό, τις μυαλγίες, τις αρθραλγίες και επιταχύνει τη θεραπεία μας από κάποια πιθανή λοίμωξη, ώστε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν συντομότερα στους καθημερινούς μας ρυθμούς!

Ενισχύουμε τις γνωστικές λειτουργίες του εγκεφάλου

Η μέση ηλικία είναι μία κρίσιμη περίοδος για κάθε άνθρωπο, αφού οι αντοχές του οργανισμού αρχίζουν σταδιακά να εξασθενούν, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται πολλές από τις λειτουργίες του. Ειδικότερα στις μεγαλύτερες ηλικίες, η τμηματική απώλεια μνήμης είναι ένα ενοχλητικό φαινόμενο που μπορεί να επιβαρύνει αισθητά την καθημερινότητα, αφού μας κάνει… αθεράπευτα ξεχασιάρηδες ή δεν μας επιτρέπει να ανακαλούμε με την ίδια ευκολία γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στις δυσλειτουργίες που προκύπτουν στην μικροκυκλοφορία του εγκεφάλου και ένας τρόπος για να την προστατεύσουμε είναι να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας το Memoreel, το οποίο διεγείρει την αγγειοχαλάρωση και μειώνει σημαντικά τη διάρκεια και τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων που αφορούν στις λειτουργίες του εγκεφάλου.

AskPharma

Σκοπός μας είναι η περίθαλψη με επίκεντρο τον ασθενή και οι υγιέστερες ζωές για όλους. Όραμά μας η φυσική υγειονομική περίθαλψη προσβάσιμη σε όλους.

Copyright - AskPharma - 2021. All rights reserved. Developed by Webed.gr